10. klasse

På Parkskolen tror vi på, at 10. klassen er en gylden mulighed for at blive klar til de store valg i livet.

Vi tror på, at eleverne skal udfordres og udvikles både fagligt og socialt. Dette er målet med 10. klasse på parkskolen – eleverne skal blive klar til livet!

På det faglige område møder eleverne de grundlæggende eksamensfag, så som dansk, matematik og engelsk. Derudover har vi på Parkskolen valgt et gå et skridt videre således, at vi yderligere har tysk som tilvalg, spansk og psykologi.

I foråret har vi en musical, hvor hele vores udskoling medvirker og vi viser den for forældre og venner af skolen på Fermaten i Herning.

På Parkskolen har vi udgangspunkt i det hele menneske, derfor vil vi have fokus på kost og motion i undervisningen. Eleverne skal i fitnesscenter 2 gange om ugen – lære at lave mad og udvikle en dybere forståelse for kostens betydning.

”At leve er at rejse” – på Parkskolen skal eleverne på en spændende tur til New York, hvor deres horisont udvides og klassen sammenhold styrkes. Det bliver en oplevelse for livet!. Derudover skal alle elever i foråret på skitur til Østrig, som af mange betegnes som et ski-mekka. Der vil både være grundlæggende oplæring på ski for de nye, og også udfordringer for de erfarende skiløbere.

I 10. klasse hjælper skolens uddannelsesvejleder eleverne med uddannelsesvalg blandt andet med besøg på virksomheder og uddannelsessteder. Eleverne undervises i innovation og iværksætteri, og det er et mål for undervisningen, at den enkelte elev bliver klogere på sig selv.

Vi tror på, at dette år kan blive et afgørende og udviklende år for den enkelte elev.

Alt dette  får du for 2995 kr. pr mdr. i 11 måned.

Vil du gerne høre mere, er du meget velkommen til at komme og besøge os.

Kontakt skolen på 97125833

Besøg os

Kontakt os for et uforpligtende besøg på vores dejlige skole

Besøg os

Infofolder

Den 30. Januar er der fra 19-20 infoaften for dig, der har lyst til at gå i 10. klasse på Parkskolen næste år.

Kom og hør mere om vores 10. klasse