Hej, må vi fortælle dig om vores unikke skole?

Parkskolen er en lille friskole i hjertet af Herning, der skiller sig ud.

Måske er den også noget for dig og dine børn.

Hvis du er nysgerrig, vil vi gerne give dig mulighed for at opleve Parkskolen og høre mere på

Åbent Hus tirsdag den 27. August fra 10.00 til 14.00.

Madpakkefri skole med sund kost

Eleverne skal ikke medbringe madpakker. Det klarer skolen, så familierne kan bruge tiden på noget andet. Skolens eget køkken laver sund mad 3 gange om dagen. Børnene nyder både mad og fællesskab i vores egen kantine. Vi tror på at sund mad giver sunde børn, som lærer bedre.

DGI udeskole

Parkskolen spiller gerne på udebane. Vi er faktisk certificeret DGI-udeskole. Det betyder vi gerne rykker klasselokalet ud i byen – eksempelvis biblioteket, museer, spillestedet Fermaten, kommunen eller måske til byens nye klimasøer, som ligger et par stenkast fra skolen. Det kan også være udeliv i vores eget kolonihavehus.

Kreativitet

Børn KAN. Derfor giver vi børnene mulighed for at prøve egne evner af. De små laver hvert år cirkus for forældre, venner og byen. De store opfører selv deres egen musical på Fermaten og udfordres desuden med temaer som innovation og iværksætteri. Og for alle er sang og musik en central del af livet på skolen.

Parkskolen er meget mere…

Parkskolen er meget mere, fordi vi er en mindre skole. Det betyder vores dedikerede lærerstab har tid til fokus på den enkelte elev. Vi elsker motion og har i øvrigt hjemme i unikke og historiske lokaler i Herning midtby med gode transportmuligheder.

Åbent Hus

I det hele taget har vi så meget, vi gerne vil fortælle dig og dit barn, at vi gerne vil invitere jer til

Åbent Hus 27. August fra 10 til 14

Det er helt uforpligtende. Vi glæder os til at se jer – og kontakt os endelig, hvis I har spørgsmål.